Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Bemutatkozás

wooden_wonder_site_icon

Ki ne emlékezne a régmúlt időkre? Egy olyan játékra, ami minden megpróbáltatást kiállt, és kedves volt a lelkünknek? Mikor gyerekként boldogan építkeztünk építőkockákból, vasúti pályák szelték át a szobákat, mi „főztük” az ebédet a Családnak. Emlékszel milyen boldog voltál? Ezek a pillanatok nem csupán minket, Gyerekeket varázsoltak el, hanem Szüleinket is, akik nevetve vagy épp meghatódva csodálták a mi örömünket, figyelemmel kísérték mennyit fejlődtünk napról napra, játékról játékra. 

Ezt az érzést, ezeket a közösen megélt perceket szeretném most a Te Családod számára is eljuttatni!

Wooden Wonder-t 3 éves kisfiam születése után kezdtem el építgetni. 

Álmom volt, hogy ez az oldal több legyen egy klasszikus webshopnál. Gondosan összeválogattam a kínálatot, figyelve a Ti igényeitekre, hogy csak olyan termékeket forgalmazzak, amelyek innovatívak, modernek, esztétikusak, minőségiek és több esetben díjnyertesek.  Kizárólag fából és természetes alapanyagokból készült árukat találtok az oldalon. Törekedtem a sokszínűségre, így játékaink, kiegészítőink Németországból, Franciaországból és Amerikából származnak. Fontosnak tartom, hogy a játék élvezete mellett a termékek valóban fejlesszék, gondolkodásra késztessék Gyermekeinket

Természetesen minden termék megfelelő tanúsítványokkal rendelkezik.

Örülök, hogy itt vagy!  Remélem megtalálod a Kicsid számára azt a játékot és kiegészítőt, ami boldoggá teszi a Ti Családotokat is. 

Köszönöm a bizalmatokat!

Rita

Wooden Wonder Webáruház_Rita
wooden_wonder_site_icon
0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!