Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Elfogyott

Bendzsó 2

15.690 Ft

Ez a Bendzsó nem csak gyermeked mentális képességeire lesz pozitív hatással, hanem személyisége fejlődését is elősegíti.

Cikkszám: PT6436

Elfogyott

Leírás:

A gyerekek életében fontos szerepet tölt be a zene, már a magzati kortól kezdve. Szívesen hallgatják anyukájuk dúdolását, mondókáznak, énekelnek majdigyekeznek hangszerekkel is kifejezni Önmagukat. Inspiráld gyermeked zenei kreativitását és fedezzétek fel a zenélés örömét, miközben ezen a bendzsón játszik. 3 állítható húrral és 3 hangolókulccsal rendelkezik. A húrok cserélhetőek.

További Információk:

Márka: PlanToys

Mérete: 15,2 x 37 x 8,3 cm

Kor: 3 éves kortól

Anyag: fa (PlanWood*), pigment alapú festékkel van színezve, káros anyagot nem tartalmaz; sárga gumiszövet; műanyag húr

Csomagolás: újrahasznosított papírból

Kategóriák: Oktató játékok, Egyéb szerepkörök

*PlanWood – A PlanToys által kifejlesztett fa anyag, ami 99%-ban fa és 1% formaldehid mentes ragasztót tartalmaz.
A fűrészport anyagában színezik és nagy nyomáson préselik. Így a víznek és homoknak is ellenálló, erős anyag lesz belőle.

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet, és emiatt kivágnák. A fát nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik, és évente 30.000 fát ültetnek.

 

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!