Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Célbadobó játék- Anno

9.890 Ft

Célbadobó játék, amivel egyaránt játszhattok szabadtéren és beltéren is. Csak illesszétek össze az állvány 2 részét és kezdődhet is a verseny. Nagyon jól fejleszti a kézügyességet, a koncentrációs készséget és a mozgáskkordinációt. Segítséget nyújthat a számolásban, összeadásban.

Cikkszám: 2044

Leírás:

Célbadobó játék, amivel egyaránt játszhattok szabadtéren és beltéren is. Csak illesszétek össze az állvány 2 részét és kezdődhet is a verseny. A feladat egyszerű: dobjátok a karikákat a középen álló fára vagy a 4 állat bármelyikére. A dobások értéke leolvasható a figurákról. Az a játékos nyer, aki több pontot tudott összegyűjteni.

További Információk:

Márka: Djeco

Doboz mérete:

Kor: 4 éves kortól

Anyag: fa

Kategóriák: Oktató játékok

„A DJECO egy családi vállakozás, ami anyáról fiúra szállt.
Egy időtlen vállalkozás, ami kiválóan ötvözi a kreativitást, merészséget és a szenvedélyt.” www. djeco.com

A Djeco egy francia kis cégként indult 1954-ben, Véronique Michel-Dales vezetésével.  Fejleszőjátékok tervezésével kezdve meg vállalkozásukat , gyors fejlődésnek indultak. Az 1960-as években már 4 játékoknak járó Oscar- díjat is elnyertek. Egy rövid kihagyás után később Véronique fia, Frédéric vette át a stafétát és mára már több, mint 60 országban elérhetőek ezek a nagyszerű játékok. Minőségét mi sem támasztja jobban alá, hogy a francia Louvre és a spanyol Quai Branly is értékesíti termékeiket.

 

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!