Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Elfogyott

Csörgő- Cicapofis

2.690 Ft

Vékony kis hengereinek köszönhetően az apró kezek is fogást találnak rajta. A finom, kellemes színekkel kidolgozott cica arca pedig mindig mosolyog kisbabánkra.

Cikkszám: 6463

Elfogyott

Leírás:

A legkisebbeknek szánt kedves, kis csörgő. Az alja domború, így az első apró érintésekkel is könnyen mozgásba hozható. Rázásra kellemes, nem túl erős hangot hallat. Vékony kis hengereinek köszönhetően az apró kezek is fogást találnak rajta. A finom, kellemes színekkel kidolgozott cica arca pedig mindig mosolyog kisbabánkra.

További Információk:

Márka: Djeco

Doboz mérete: 6 x 6 cm

Tervezte: Christophe Gilet és Tinou Le Joly Sénoville

Kor: 4 hónapos kortól

Anyag: tömör fa

Kategóriák: Baby játékok

„A DJECO egy családi vállakozás, ami anyáról fiúra szállt.
Egy időtlen vállalkozás, ami kiválóan ötvözi a kreativitást, merészséget és a szenvedélyt.” www. djeco.com

A Djeco egy francia kis cégként indult 1954-ben, Véronique Michel-Dales vezetésével.  Fejleszőjátékok tervezésével kezdve meg vállalkozásukat , gyors fejlődésnek indultak. Az 1960-as években már 4 játékoknak járó Oscar- díjat is elnyertek. Egy rövid kihagyás után később Véronique fia, Frédéric vette át a stafétát és mára már több, mint 60 országban elérhetőek ezek a nagyszerű játékok. Minőségét mi sem támasztja jobban alá, hogy a francia Louvre és a spanyol Quai Branly is értékesíti termékeiket.

 

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!