Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Dínó szett

10.490 Ft

Utazzatok vissza a dínók világába és képzeljétek el, milyen lehet őslényként létezni! Számos szerepjátéknál tökéletes kis társak. Kis méretüknek köszönhetően bármilyen pici marokban elférek. 
Bárhova magatokkal vihetőek ezek a kis lények.

Képzelőerőt,kommunikációs készséget, finommotoros képességeket fejlesztő játék.

Cikkszám: PT6126

Leírás:

Utazzatok vissza a dínók világába és képzeljétek el, milyen lehet őslényként létezni! Számos szerepjátéknál tökéletes társ. Kis méretüknek köszönhetően bármilyen pici marokban elférnek. 
Bárhova magatokkal vihetőek ezek a kis lények. A csomag tartalma: 1 Stegosaurus, 1 Triceratops, 1 Diplodocus, 1 Tyrannosaurus-Rex

További Információk:

Márka: PlanToys

Mérete: 3,8 x 9,5 x 6,3 cm

Kor: 12 hónapos kortól

Anyag: fa (PlanWood*), pigment alapú festékkel van színezve, káros anyagot nem tartalmaz

Kategóriák: Figurák

*PlanWood – A PlanToys által kifejlesztett fa anyag, ami 99%-ban fa és 1% formaldehid mentes ragasztót tartalmaz.

A fűrészport anyagában színezik és nagy nyomáson préselik. Így a víznek és homoknak is ellenálló, erős anyag lesz belőle.

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet, és emiatt kivágnák. A fát nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik, és évente 30.000 fát ültetnek.

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!