Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Kockakirakó- mesélő erdő

5.820 Ft

9 darabos fa építő kockajáték, mellyel erdei állatok csládjának képét rakhatjátok ki. Engedjétek szabadjára kreativitásotokat! Alkossatok történeteket a képekből, beszélgessetek a családi összetartozásról, az állatvilágról.

Cikkszám: 1912

Leírás:

Puzz-Up Forest

A kirakós alulról felfelé épül fel. 4 képet lehet felépíteni a 9 db fakocka segítségével. 3 függőleges rúdra kell úgy felrakni akockákat, hogy 1 képet kapjunk végeredményül. 4 db mintakártya segít a gyermekeknek a kép építésében.

Engedjétek szabadjára kreativitásotokat! Alkossatok történeteket a képekből, beszélgessetek a családi összetartozásról, az állatvilágról.

A szett tartalma:

– 9 db fa képeskocka

– 4 mintakártya

– 1 db faváz

További Információk:

Márka: Djeco

Összeépített vonat mérete: 14 x 14 x 5 cm

Kor: 3 éves kortól

Anyag: fa

Kategóriák: Építő játékok

„A DJECO egy családi vállakozás, ami anyáról fiúra szállt.
Egy időtlen vállalkozás, ami kiválóan ötvözi a kreativitást, merészséget és a szenvedélyt.” www. djeco.com

A Djeco egy francia kis cégként indult 1954-ben, Véronique Michel-Dales vezetésével.  Fejleszőjátékok tervezésével kezdve meg vállalkozásukat , gyors fejlődésnek indultak. Az 1960-as években már 4 játékoknak járó Oscar- díjat is elnyertek. Egy rövid kihagyás után később Véronique fia, Frédéric vette át a stafétát és mára már több, mint 60 országban elérhetőek ezek a nagyszerű játékok. Minőségét mi sem támasztja jobban alá, hogy a francia Louvre és a spanyol Quai Branly is értékesíti termékeiket.

 

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!