Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Húzható játék- Indy, a türelmes elefánt

11.640 Ft

Igazi mókázás lesz a piciknek, ezzel az elefánttal sétálni! Az aprólékosan megfestett, vidám színekkel tarkított mosolygós kis elefánt a gyerekek egyik kedvence.

Cikkszám: 6231

Leírás:

Igazi mókázás lesz a piciknek, ezzel az elefánttal sétálni! Az aprólékosan megfestett, vidám színekkel tarkított mosolygós kis elefánt a gyerekek egyik kedvence. Tömör fából készült, így a leggyorsabbak kezében is biztonságban lesz.

További Információk:

Márka: Djeco

Doboz mérete:  21,5 x 17,5 x 8 cm

Kor: 18 hónapos kortól

Anyag: tömör fa

Kategóriák: Kiegészítők

„A DJECO egy családi vállakozás, ami anyáról fiúra szállt.
Egy időtlen vállalkozás, ami kiválóan ötvözi a kreativitást, merészséget és a szenvedélyt.” www. djeco.com

A Djeco egy francia kis cégként indult 1954-ben, Véronique Michel-Dales vezetésével.  Fejleszőjátékok tervezésével kezdve meg vállalkozásukat , gyors fejlődésnek indultak. Az 1960-as években már 4 játékoknak járó Oscar- díjat is elnyertek. Egy rövid kihagyás után később Véronique fia, Frédéric vette át a stafétát és mára már több, mint 60 országban elérhetőek ezek a nagyszerű játékok. Minőségét mi sem támasztja jobban alá, hogy a francia Louvre és a spanyol Quai Branly is értékesíti termékeiket.

 

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!