Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Lyukas építőkocka szett

19.290 Ft

Letisztult, natúr építőjáték. Fejleszti a finommotoros készséget, a szem-kéz koordinációt és a kreatív gondolkodás képességét. Ezentúl elősegíti a kommunikációs és szociális készségek fejlődését, miközben a kicsik vidáman játszanak egymással.

Cikkszám: PT5509

Leírás:

Letisztult, natúr építőjáték. Lyukas kialakításának köszönhetően nem csak egymásra helyezhetőek a blokkok. Ez a nyílt végű építő játék 10 darab kockát, téglatestet és hasábot tartalmaz. Fejleszti a finommotoros készséget, a szem-kéz koordinációt és a kreatív gondolkodás képességét. Ezentúl elősegíti a kommunikációs és szociális készségek fejlődését, miközben a kicsik vidáman játszanak egymással.

További Információk:

Márka: PlanToys

Kor: 3 éves kortól

Anyag: fa (PlanWood*), pigment alapú festékkel van színezve, káros anyagot nem tartalmaz

Csomagolás: újrahasznosított papírból

Kategóriák: Építőjátékok

*PlanWood – A PlanToys által kifejlesztett fa anyag, ami 99%-ban fa és 1% formaldehid mentes ragasztót tartalmaz.
A fűrészport anyagában színezik és nagy nyomáson préselik. Így a víznek és homoknak is ellenálló, erős anyag lesz belőle.

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet, és emiatt kivágnák. A fát nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik, és évente 30.000 fát ültetnek.

 

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!