Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Mini fényképezőgép

2.990 Ft

Megérkezett a legkisebb fotós palántáknak a fényképezőgépe! Prizmás lencséjének köszönhetően a gyerekek különleges módon láthatják a világot

Fejleszti a finommotorikus és a koordinációs képességet. Fejleszti a koncentrációt, hiszen egy objektíven keresztül kell tájékozódni.

Cikkszám: PT5307

Leírás:

Megérkezett a legkisebb fotós palánták fényképezőgépe! Prizmás lencséjének köszönhetően a gyerekek különleges módon láthatják a világot. Arra ösztönzi a kicsiket, hogy a szabadban járjanak és a felfedzéseket megörökítsék.

További Információk:

Márka: PlanToys

Mérete: 5,5 x 2,2 x 4,8cm

Lencse mérete: 3×0,5 cm

Kor: 3 éves kortól

Anyag: fa (PlanWood*), pigment alapú festékkel van színezve, káros anyagot nem tartalmaz

Csomagolás: újrahasznosított papírból

Kategóriák: Oktató játékok

*PlanWood – A PlanToys által kifejlesztett fa anyag, ami 99%-ban fa és 1% formaldehid mentes ragasztót tartalmaz.
A fűrészport anyagában színezik és nagy nyomáson préselik. Így a víznek és homoknak is ellenálló, erős anyag lesz belőle.

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet, és emiatt kivágnák. A fát nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik, és évente 30.000 fát ültetnek.

 

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!