Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Összefűzhető bárány

10.490 Ft

Montessori típusú játék. Ez a kis bárány egy mókás, oktató játék. Darabjaira szedhető , összefűzhető, emellett több területen is fejleszt.

Fejleszti a problémamegoldó készséget, különböző színek felismerését- párosítását, szem-kéz koordinációt, problémamegoldó képességet és nem utolsó sorban a finommotorikát.

Cikkszám: PT5150

Leírás:

Ez a kis bárány nem csak egy gyönyörű dekorációja lehet a szobának, hanem egy mókás, oktató játék is mivel darabjaira szedhető és felfűzhető. A bárány teste egy gumira van felfűzve a gumin színes golyók találhatóak. A bárány testét alkotó fa körök közepe lyukas. A lyuk körüli színek pedig a golyók színeivel passzolnak, ha megfelelő sorrendbe a megfelelő oldalukkal fűzzük fel a bárány karikákat a gumi gerincre. Ha valaki szórakozott kedvében, bármilyen más módon is felfűzhetőek. 2019-ben a Japán Montessori nagykönyvbe beválogatták, mint Montessori típusú játék.

További Információk:

Márka: PlanToys

Mérete: 3,15 x 3,54 x 5,31 cm

Kor: 3 éves kortól

Anyag: fa (PlanWood*), pigment alapú festékkel van színezve, káros anyagot nem tartalmaz

Mit feljeszt: problémamegoldó készséget, különböző színek felismerését- párosítását, szem-kéz koordinációt, problémamegoldó képességet, finommotorikát

Kategóriák: Oktató játékok

*PlanWood – A PlanToys által kifejlesztett fa anyag, ami 99%-ban fa és 1% formaldehid mentes ragasztót tartalmaz.
A fűrészport anyagában színezik és nagy nyomáson préselik. Így a víznek és homoknak is ellenálló, erős anyag lesz belőle.

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet, és emiatt kivágnák. A fát nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik, és évente 30.000 fát ültetnek.

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!