Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Sushi szett

16.490 Ft

A szerepjátékokkal fejlődik a beszéd- és kommunikációs készség, segít a társas kapcsolatok pozitív alakulásában. A sushi készítés elősegíti a finommotorikus készségek és a szem-kéz koordináció fejlődését.

Cikkszám: PT3627

Leírás:

Készítsetek ínyencségeket ezzel a sushi szettel. Legyen az egy lazacos nigiri vagy egy kaviáros maki. A sushi szett mindent tartalmaz, amire egy kis szakácsnak szüksége lehet. A tépőzáraknak köszönhetően rengeteg módon variálhatóak a feltétek.

A játék tartalma:
1 db sushi tálca
1 db szójaszószos üveg
1 db szójaszószos tál
5 db rizsalap
1 db lazac feltét
1 db tonhal feltét
1 db tojás feltét
1 db tigrisrák feltét
1 db PlanWood* lazackaviár feltét
2 db algacsík

A szerepjátékokkal fejlődik a beszéd- és kommunikációs készség, segít a társas kapcsolatok pozitív alakulásában. A sushik készítése elősegíti a finommotorikus készségek és a szem-kéz koordináció fejlődését.

További Információk:

Márka: PlanToys

Kor: 2 éves kortól

A tálca mérete: 8,5 x 17,5 x 1,8 cm

Anyag: fa (PlanWood)

Kategóriák: Szerepjátékok

*PlanWood – A PlanToys által kifejlesztett fa anyag, ami 99%-ban fa és 1% formaldehid mentes ragasztót tartalmaz.
A fűrészport anyagában színezik és nagy nyomáson préselik. Így egy a víznek, homoknak is ellenálló erős anyag lesz belőle.

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet és emiatt kivágnák. A fát nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik, és évente 30.000 fát ültetnek.

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!