Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Színes csavarható fényképezőgép

8.290 Ft

Megérkezett a legkisebb fotós palántáknak a fényképezőgépe!  Lencséje forgatható, az átlátszó, sárga és zöld lencse opciókkal a gyerekek dinamikusan készíthetnek fényképeket.

Fejleszti a finommotorikus és a koordinációs képességet. Fejleszti a koncentrációt, hiszen egy objektíven keresztül kell tájékozódni.

Cikkszám: PT5450

Leírás:

Megérkezett a legkisebb fotós palánták fényképezőgépe! Lencséje forgatható, az átlátszó, sárga és zöld lencse opciókkal a gyerekek dinamikusan készíthetnek fényképeket. Arra ösztönzi a kicsiket, hogy a szabadban járjanak és a felfedzéseket megörökítsék.

További Információk:

Márka: PlanToys

Mérete: 5,5 x 7,2 x 10,4 cm

Kor: 3 éves kortól

Anyag: fa (PlanWood*), pigment alapú festékkel van színezve, káros anyagot nem tartalmaz

Csomagolás: újrahasznosított papírból

Kategóriák: Oktató játékok

*PlanWood – A PlanToys által kifejlesztett fa anyag, ami 99%-ban fa és 1% formaldehid mentes ragasztót tartalmaz.
A fűrészport anyagában színezik és nagy nyomáson préselik. Így a víznek és homoknak is ellenálló, erős anyag lesz belőle.

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet, és emiatt kivágnák. A fát nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik, és évente 30.000 fát ültetnek.

 

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!