Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Wobbel egyensúlyozó deszka- Limited Edition- Fekete/fekete

68.390 Ft

Ez az egyensúlyozó deszka szórakoztatva fejleszti az egyensúlyt és az izomzatot, a testtudatot és a térben való tájékozódási képességet.

Cikkszám: WO-OR-LIM-BL-BLACK

Leírás:

Az egyensúlyozó deszka a Waldorf oktatási módszer eredeti eleme, ami egy mozgás fejlesztő játék kicsiknek és nagyoknak, fejleszti az egyensúlyt és az izomzatot, a testtudatot és a térben való tájékozódási képességet. A WOBBEL Egyensúlyozó deszka – zöld filc alátét az eredeti deszka. A talpán lévő textil megakadályozza a deszka elcsúszását a padlón, a láb lecsúszását, amikor dombként használja, csillapítja a hangot.

Az egyensúlyozó deszka fejleszti az egyensúlyt és az izomzatot, a testtudatot és a térben való tájékozódási képességet. A deszkát különböző gyakorlatokra lehet használni, annak megfelelően, hogy mely izomcsoportot szeretné erősíteni, kicsiknek, felnőtteknek és időseknek ajánlott fizikoterápiás eszköz és játék.

Játék közben arra ösztönzi a gyerekeket, hogy a saját képzeletüket használva új felhasználási lehetőségeket találjanak ki. Ahelyett, hogy kész ötleteket adva, csak egy felhasználási lehetősége lenne a deszkának, lehetőséget biztosít a gyermekek számára, hogy a fantáziájukat és kreativitásukat használják. A WOBBEL Egyensúlyozó deszka bármivé át tud változni a gyermek képzeletének engedelmeskedve, lehet alagút, domb, hinta, pihető ágy, kerítést, stb. De akár lehet fellépő is.

Alapvetően beltéri használatra lett tervezve, de megfelelő odafigyeléssel a szabadban is használható. Soha ne hagyja kint a szabadban huzamosabb ideig az időjárás viszonytagságainak kitéve.

Lehet egyedül vagy többen is játszani.
Ez a játék képes hosszú ideig lekötni a gyerekeket.

 

További Információk:

Márka: Wobbel

Méret: normál méret- 90x 30 cm, 4,5 kg

Anyag: Bükk fa, FSC erdőgazadságból, EKO gyapjú filc, lakk, festék: vizes alapú

Kor: 0-99 éves kortól ajánlott

Terhelhetőség: 200 kg

Tisztítás: Szappanos vizes ronggyal, utána száraz ronggyal áttörölve, ne helyezd radiátorra, mert a fa megrepedhet. Nem szabad fertőtlenítő szerrel, forró vízzel tisztítani.

Kategóriák: Kiegészítők

 

Mi a WOBBEL?

Wobbel egy holland családi vállalkozás, a legjobb minőségű anyagokat, használva készítik a Wobbel egyensúlyozó deszkákat. Az első egyensúlyozó deszkát a lányuk számára készítették. 5 évesen, amikor megkapta 10 perc után 20 különböző felhasználási módot talált ki, anélkül, hogy bármilyen felhasználási utasításban részesült volna. A fa egyszerű megmunkálása engedi, a fának, mint anyagnak a természetes megjelenését.
A vállalkozás fenntarthatóan működik. Fenntartható erdőgazdálkodásból származik az alapanyag, természetes és újrahasznosított anyagokat használnak.

 

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!