Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Dínó kirakó

8.290 Ft

Ez a színes puzzle a legegyszerűbben kirakható kirakók közé tartozik. Ha sikerült minden dínót a helyére rakni, jöhet egy kis mesélés, a fajok utáni kutatás, szerepjáték a kis figurákkal. 

Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a koncentrációs képességet és problémamegoldó készséget. Továbbá logikai gondolkodásra készteti a kicsiket.

Cikkszám: PT4642

Leírás:

Utazzatok vissza a dínók világába és képzeljétek el, milyen lehet őslényként létezni! Ez a színes puzzle a legegyszerűbben kirakható kirakók közé tartozik. Ha sikerült minden dínót a helyére rakni, jöhet egy kis mesélés, a fajok utáni kutatás, szerepjáték a kis figurákkal. 
3 típusú dínó található a játékban: 1 Triceratops, 1 Diplodocus, 1 Tyrannosaurus-Rex.

További Információk:

Márka: PlanToys

Mérete: 14 x 21 x 2,3 cm

Kor: 18 hónapos kortól

Anyag: fa (PlanWood*), pigment alapú festékkel van színezve, káros anyagot nem tartalmaz

Kategóriák: Oktató játékok

*PlanWood – A PlanToys által kifejlesztett fa anyag, ami 99%-ban fa és 1% formaldehid mentes ragasztót tartalmaz.

A fűrészport anyagában színezik és nagy nyomáson préselik. Így a víznek és homoknak is ellenálló, erős anyag lesz belőle.

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet, és emiatt kivágnák. A fát nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik, és évente 30.000 fát ültetnek.

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!