Kedves Vásárlónk! Webshopunk bizonytalan ideig nem üzemel. Rendeléseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértésedet!

Mini Mozaik

4.690 Ft

16 darabos mozaik építő játék. Rengeteg alakzatot, formátot lehet kirakni belőle, csak a képzeleted szabhat határt! Sokoldalúságának köszönhetően a legkisebbeknek és a nagyobb korosztálynak is kiváló választás lehet.

A kreativitáson túl elősegíti a színek és formák megismerését illetve a számosság fogalmát. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, koncentrációt és a finommotorikát.

Cikkszám: PT4131

Leírás: 

16 darabos mozaik építő játék. Rengeteg alakzatot, formátot lehet kirakni belőle, csak a képzeleted szabhat határt! A kreativitáson túl elősegíti a színek és formák megismerését illetve a számosság fogalmát. Sokoldalúságának köszönhetően a legkisebbeknek és a nagyobb korosztálynak is kiváló választás lehet.

Kis méretének köszönhetően hosszabb utazások alkalmával is tökéletes választás. Elfér a legkisebb zeg-zugokban.

További Információk:

Márka: PlanToys

Mérete:0,6 x 0,6 x 1,8 cm

Kor: 3 éves kortól

Anyag: fa (PlanWood*), pigment alapú festékkel van színezve, káros anyagot nem tartalmaz

Mit feljeszt: szem-kéz koordinációt, problémamegoldó képességet, ok-okozati összefüggések felismerését,  finommotorikát

Kategóriák: Építő játékok

*PlanWood – A PlanToys által kifejlesztett fa anyag, ami 99%-ban fa és 1% formaldehid mentes ragasztót tartalmaz.
A fűrészport anyagában színezik és nagy nyomáson préselik. Így a víznek és homoknak is ellenálló, erős anyag lesz belőle.

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet, és emiatt kivágnák. A fát nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik, és évente 30.000 fát ültetnek.

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üres.Megnézem a játékokat!